Profesionální image žena manažerka

Poradenství manažerský image pro ženy. Profesionální Image Žena Manažerka, Podnikatelka, Majitelka firmy. Image poradenství pro manažerky.

27.02.2012 11:59

Jste podnikatelka, majitelka firmy, nebo ředitelka, manažerka, top manažerka?



Máte pocit, že byste chtěla diskrétně poradit jak vylepšit váš osobní, manažerský,  Profesionální Image Ženy Manažerky? 

Chcete si svým vzhledem zvýšit sebevědomí, upoutat na sebe víc pozornost, nebo podpořit i šanci být více nebo rychleji úspěšná ve firmě jako manažerka?

Manažerský Image mužů je vcelku jednoduchý. Manažerský Image u Žen Manažerek je mnohem složitější. Úspěšná Žena Manažerka a Podnikatelka by měly Manažerský Image dobře ovládat, neboť jim pomáhá v práci, je-li žena manažerka, podnikatelka přímo při byznys jednání, ovlivňuje i výši obratu a zisku .


Mohu Vám poradit. Služba je absolutně diskrétní, nikdy se nikdo nedozví, že jste jí využila, pokud o tom sama neřeknete.

 

Mám za sebou dlouholeté zkušenosti jako bývalá obchodní, generální, vrcholová, exekutivní top manažerka. Cestovala jsem po světě od dětství, pracovně pak víc jak 15 let, obchodně jsem jednala na nejvyšších úrovních, obhajovala mé plány za ČR/SR před vedením v USA nebo někde v Evropě.

Profesionální Image Ženy Manažerky je nádherná i „psychologická hra“, co se týče různých typů jednání, o čem, s kým a kde. Na každou situaci, volíme my, profesionální ženy manažerky, určitý specifický Image.


Bohužel časopisy a média velmi často publikují oblečení a image, které je nevhodné pro Profesionální Ženu Manažerku, Profi Podnikatelku, Ředitelku. I čeští, známí módní návrháři a stylisté, navrhují Manažerkám a Podnikatelkám oblečení, které je spíše jen módní, trendy a je tolerováno v ČR, SR, ale v zahraničí by takové Ženě Manažerce, úspěšné Podnikatelce, zbytečně na Image a Profesionalitě uškodilo.

Image má určité, neměnné faktory, ale je i proměnlivé dle toho, v jakém prostředí Žena Manažerka, Podnikatelka působí, s jakými klienty je v kontaktu, zda cestuje, a jedná v zahraničí, v jaké zemi, s jak profesionálními klienty.

V něčem je konzervativní, ale dají se přidávat i módní prvky a každá žena si může vytvořit svůj vlastní profi image styl.

 

Sama jsem během své práce radila Image i mým podřízeným, ženám. Image může i ve firmě pomoci k rychlejší kariéře.

Od 13 let jsem si sama šila a pletla pro sebe různé oblečení (jsem r.1960), hlavně když jsem na trvalo přiletěla ve 14 letech do Československa, byl to pro mě šok, ve třídě měly třeba 4 spolužačky stejné triko…..tehdy jsem podle Burdy vyráběla oblečení pro sebe, poté pro celou svou rodinu a na prodej. Od r. 2012 jsem designovala a krátce pro mě české švadleny šily byznys oblečení pro ženy, ale upustila jsem od toho, vzhledem k narůstající byrokracii od českých vlád. 

Nyní v našem AYAHODA Handmade – Art Studio designuji a pleteme ručně už pouze luxusní dámské svetry, kardigany, pro náročné zákaznice, elegantní ženy a Profesionální Ženy Manažerky a Podnikatelky pro Business Dress Code nebo Business Casual Dress Code. Pleteme ručně i na zakázku, na míru.

Nabízím Vám 2 typy Image poradenství:

- Osobní Image poradenství pro podnikatelky a ženy manažerky

- Online Image Poradenství pro podnikatelky a ženy manažerky

Pokud máte zájem, napište mi na email zenamanazerka@gmail.com a já Vám řeknu více, můžeme se případně i setkat nejlépe na trase Příbram – Praha.

 

AYAHODA
Ing. Jana Yahoda MBA 

Osobní manažerský poradce a kouč pro podnikatele a manažery

Image poradenství pro Podnikatelky a Ženy Manažerky

 


Autor: Jana Yahoda
Přečteno: 51105x Komentářů: 0

 
 
Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Pozvánky

Zajímave weby
Jana Yahoda Osobni manazerske poradenstvi a koucink pro podnikatele a top manazery OnlinE manazerske dovednosti pro podnikatele a top manazery od Jana Yahoda