Profesionální image žena manažerka

Jana Yahoda - Podnikatelské, manažerské poradenství, osobní manažerské poradenství a koučink.

19.01.2010 12:10

Pracuji pouze pro privátní, obchodní firmy. Mám znalost oblastí FMCG, B2B a Direct Selling, MLM.

Do 1 týdne jsem zorientovaná v každém typu firmy do obratu 1mld. Kč, pokud je mi majitelem umožněn přístup k informacím, o které ho – jí požádám.

 


Dovoluji si tvrdit, že nejsem běžný byznys poradce, manažerský poradce a kouč. Musím i přiznat, že mi poslední roky vadí název "kouč", protože venku běhá plno těch, kteří nám dělají špatnou vizitku a profesionálními, zkušenými, manažerskými mentory a kouči nejsou. Ale v rámci SEO ten název musím mít.

Nabízím podnikatelům, majitelům firem – zaměření na růst obratu a zisku:

- Byznys konzultant – poradce, podnikatelský poradce – management firmy, procesy, čísla, obchod, marketing, práce s lidmi ve firmě (vedení, motivace, řešení konfliktních situací) a audity Obchod a Marketing

- Manažerské programy pro podnikatele, majitele firem a top manažery

                - Osobní manažerské poradenství a koučink pro podnikatele, majitele firem a top manažery

                - Online manažerské dovednosti pro podnikatele, majitele firem a top manažery

- Image poradenství pro ženy manažerky a podnikatelky – doplňková služba pro ženy

 

Nabídka dalších služeb:

- Školení - Manažerské dovedností (Leadership Skills)

- Školení - Prodejní dovedností interně a externě tzv. field coaching, poradenství a koučink obchodních zástupců, KAMů, obchodních ředitelů v terénu

- Školení - Marketing

- Školení – Nákupní dovednosti pro back office

 

Zkušenosti z oblastí byznysu:

Hygienický papír, kosmetika, dentální hygiena, potraviny, pharma OTC, doplňky stravy, chemie, mediální agentura, stavebniny, dárkové předměty, zpracování dřeva, různé spotřební zboží.


Jsem praktik,
mám za sebou víceletou práci tzv. Top Manažerky v různých, zahraničních, globálních korporátech, kdy jsem byla najmutá jako Generální ředitelka ČR/SR, abych dala do pořádku špatně fungující firmu, a pak jinou, stagnující firmu. Obě jsem dala do správných kolejí do půl roku. Mám praxi i z různých typů projektů, práce s majiteli firem, podnikateli a top manažery. Byznys mě zajímá odjakživa, takže prací můj zájem nekončí. Sleduji, analyzuji každý obchod kam vstoupím, každou firmu, majitele, se kterými přijdu do kontaktu. Pamatuji ci, co skvělého ve firmě měli, i naopak, jaké nedostatky tam byly. Duší jsem obchodník, moje kariéra začínala od běžného obchodníka a pak i různých, dalších funkcí. Prošla jsem si firmou od obchodu, zákaznického, financí, logistiky, výroby, marketingu, což pomáhá k tomu, aby pak člověk uměl lépe vést firmu jako celek. 

 

Pokud si u mě objednáte služby byznys poradce nebo manažerské poradenství, koučink -  nečekejte ode mě servilního školitele, teoretika, který vám nebude v ničem odporovat, já vám řeknu diplomaticky, bez urážek, mezi 4 očima, jak to vidím z mého pohledu. Pochválím když je co, a řeknu i, kde vidím prostor ke zlepšení. Je pak už na vás, zda s tím něco uděláte nebo nepojedete dál jako dosud.

V r. 2018 jsem ukončila moji AYAHODA Consulting s.r.o. a po 7 letech web pro manažery a podnikatele topbusinessfans.

Podnikám už jen na ŽL a chystám nový manažerský web pro podnikatele a manažery.

Pokud máte o nějaký typ služby zájem, prosím, kontaktujte mě, sejdeme se, a já Vám řeknu více ohledně mých nabízených služeb.

 

Těším se na případnou spolupráci.

 

Yahoda

 

AYAHODA
Ing. Jana Yahoda MBA
Byznys poradce
Osobní manažerský poradce a kouč pro podnikatele a top manažery

Image poradenství pro Ženy Manažerky a Podnikatelky, majitelky firem
Kontakt : zenamanazerka@gmail.com

 


Autor: Jana Yahoda
Přečteno: 4470x Komentářů: 0

 
 
Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Pozvánky

Zajímave weby
Jana Yahoda Osobni manazerske poradenstvi a koucink pro podnikatele a top manazery OnlinE manazerske dovednosti pro podnikatele a top manazery od Jana Yahoda