Profesionální image žena manažerka

Narodilo se nám zdravé dítě, předběžně je to asi kluk.

17.08.2017 09:42

Tzv. moderní, vyspělá, západní kultura mně připadá čím dál víc zvrácená. Vám ne?


Žijeme v době, kdy se každý člověk může nechat přeoperovat z chlapa na ženu, z ženy na muže, a když si to časem rozmyslí, zase naopak, byly o tom články v médiích.

 

Je zajímavé, že nám politici a aktivisti tlučou do hlavy, že každý člověk musí být nyní svobodný, nediskriminovaný, už nemusí skrývat, že je homosexuál, bisexuál, transka a možná časem i pedofil. Na druhou stranu nám stále narůstajícími zákony, nařízeními, sankcemi a pokutami, čím dál více osobní svobodu zmenšují. Ve jménu zvrácené humanity, svobody, si chráníme a živíme vrahy, nebezpečné schizofreniky, pedofily co mučili a zabili děti, místo vězení mají ústav s vycházkami, pouštíme je po čase opět mezi lidi, dostanou jiné jméno, čistý rejstřík, aby je nikdo nepoznal. A pak se diví, když zaútočí znovu.

 

Nikdy mně nevadili homosexuálové, gayové, česky bukvice nebo teploušové, ani lesby, česky teploušky. Také jsem nikdy nepátrala, kdo co je, zda má nějakou úchylku, třeba, jestli manažer někde pode mnou v práci nosí pod kvádro růžová tanga. Bylo mi to fuk. Jediné co bych nemohla, přijmout pod sebe do práce gay chlapa, co se chová extrémně jako žena, piští, hysterčí, kroutí se, takovým se vyhýbám. Znala jsem pár gayů, fajn chlapi, jeden měl partnera v USA, druhý tady, nikdo to na nich nepoznal, holky po nich šly. Líbí se mi i pár Vítek a Sidovský, žijí si v pohodě, nepotřebují nějaký průvod.

Chápala jsem je, když chtěli registrované partnerství, ohledně dědění majetku, že chtějí obřad jako svatbu. Ale jsem proti, aby adoptovali děti nebo si uměle oplodnili cizí ženu za peníze, moje kamarádka je naopak pro. Já si myslím, že děti z dětských domovů by měly jít co nejrychleji do rodin, kde je táta a máma, klasický model rodiny. Je plno klasických rodičů, kteří by si je vzali, ale systém adopce v ČR si drží děti v domovech, víte, kolik lidí by přišlo o práci, kolik sociálních pracovnic a spol, kdyby bylo méně dětských domovů? Děti jsou jako zboží, předměty a to mně taky vadí.


Myslím, že dítě má právo být v rodině s maminkou a tatínkem, když se rozvedou, tak často přijde další partner. Učit se od nich, sledovat je, jejich komunikaci i hádky, něžné doteky, pohlazení, vzájemnou pomoc či nepomoc. Něco pak v dospělosti kopírují, něco dělají přesně opačně, protože se jim to nelíbilo, a něco mají své. Psychologové říkají, že to děti homosexuálů uvidí u dědy a babičky, ale sorry, kolikrát za rok u nich budou? Já bych v rodině, kde se přede mnou laskají dva muži nebo ženy, být nechtěla. Nemluvě o šikaně ve škole, děti se žádných společenských nařízení nedrží, skoro každý si nějakou, aspoň malou zažil, někdo to odskákal, ale většina z nás si to rychle nějak ručně vyřídila a získala si respekt.

 

Zdá se mi, že děti se opravdu stávají zbožím, nikdo se jich neptá, co ony chtějí, jen co chtějí dospělí. Dítě je jako předmět, jako mít dům, auto, určitý společenský status. Proto je dnes i tolik jedináčků, rodiče si splní přání, ale to, že být jedináčkem není pro dítě nejlepší, už neřeší. Otázka peněz u mě neobstojí,  to je jen výmluva.

 

Dívala jsem se na jeden dokument z Německa, kde se ptali muslimů, co tam žijí přes 20 let, jak se asimilovali, zda změnili své původní zásady, a zjistili, že většina nezměnila nic. Jeden otec muslim řekl: „Vaše západní společnost nezná hranice v ničem, dovolujete všem všechno a to je špatně.“ Nechci tu otevírat polemiku o muslimech, křesťanech, ateistech apod., ale v tomto s ním souhlasím. No a pak jsem četla, že v Anglii měli svatbu 2 muslimové, homosexuálové. Evropa a USA mně přijdou teď v totál chaosu.

 

Každý rok je u nás Prague Pride, pochod homosexuálů, letos prý bylo tématem, že chtějí respekt. Oni ho snad nemají? Vždyť Češi a Moravané jsou tak tolerantní. Když někdo neotravuje, není kriminálník, není na dlouhodobých dávkách, tak ho přijmou. Chtějí respekt a jdou na průvod v kožených kalhotech, zadek venku, cucají se mezi sebou, stačí vidět videa, dělají si tím kontra vizitku. Ti rozumní homosexuálové tam nechodí, vědí, že čím víc se do lidí něco tlačí násilím, tím víc, se iniciuje a zvyšuje jejich odpor vůči tomu. Zákon fyziky – akce vyvolává reakci :-)

A tak si říkám, kdy v této čím dál víc zvrhlé západní kultuře vylezou nějací, kdo ví odkud a státem placení aktivisti, a začnou do nás tlačit, že když se narodí dítě, nebude se psát do rodného listu – kluk, holka, ale asi chlapec, asi děvče, jen podle toho, co mají mezi nožičkama. A nechá se jim tzv. svoboda a budou se moci sami třeba v 10 letech rozhodnout, co si dají do rodného listu, podle toho, na co se cítí. Hračky pro děti budou striktně uni, modrá i růžová autíčka, nejen panenky holčičky, ale i kluci. Už se nebude říkat maminko a tatínku, ale třeba matanko a tamanko, protože táta a máma se třeba sem tam během života přeoperují, nebo to budou v jednu chvíli dva muži, pak dvě ženy. Zdá se vám to jako směšná utopie?

A co já a mně podobní, 100% hetero, která už měla v životě pár trapasů, protože já prostě nemůžu dát ani pusu ženám na ústa? Vyrostla jsem v Ásii, jsem výchovou ovlivněná hlavně mými ateistickými rodiči, taťkou a mamkou, prarodiči, ale i naším indickým hindi kuchařem, křesťanskými Američany, šintoistickými Japonci - k tradičnímu modelu rodiny, kde je maminka a tatínek a aspoň 2 děti.


Možná přijde doba, kdy my 100% heteráci budeme minorita, a budeme muset vyjít ven do průvodu za tradiční hodnoty rodiny, ale nevím, zda nám to úřady povolí, možná budeme zakázaní jako nesnášenliví homofobové.



mama nebo tata

 

 


Autor: Jana Yahoda
Přečteno: 2992x Komentářů: 0

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Napište komentář.
Omlouváme se, ale z důvodu ochrany proti Spamu bude zobrazen po kontrole.

 

Pozvánky

Zajímave weby
Jana Yahoda Osobni manazerske poradenstvi a koucink pro podnikatele a top manazery OnlinE manazerske dovednosti pro podnikatele a top manazery od Jana Yahoda